SOLFILM MED
NANO TEKNIK

Prestigeserien från 3M är ett sortiment med premium solskyddsfilmer som använder banbrytande metallfri nanoteknik.
Som resultat ger detta en bra värmereduktion och låg reflektivitet. Sikten genom fönstret påverkas inte vare sig dag eller natt.

window-film-borås solskydd.jpf
3M_Windowfilm_Certified_installer (1).jpg

3M™ Prestige Solskyddsfilm / Fönsterfolie med NANO TEKNIK


Prestigeserien är ett sortiment med premium-solskyddsfilmer som använder banbrytande metallfri nanoteknik.
Som resultat ger detta en bra värmereduktion och låg reflektivitet. Sikten genom fönstret påverkas inte vare sig dag eller natt.

 

 • Avsevärd värmereduktion ger energibesparingar upp till 97 % av solens infraröda strålar stoppas, vilket ger högre komfort och skydd.

 • Hög visuell sikt,

 • Hög transparens på fönsterfolien hjälper till att bevara husets originalutseende.

 • Högt ljusgenomsläpp.

 • Metallfri film betyder inga signalstörningar, ingen kantförsegling i vertikala applikationer och ingen risk för korrosion.

 • Minskar luftkonditions-användning för bättre ekonomi.

 • Ger svalare inomhusklimat genom värmereducering under sommarmånaderna och mindre värmeförlust under vintern.

 • Perfekt för takfönster, skyltfönster, kontorsfönster mm.

 • Hård och vattenavvisande beläggning håller utsidan av fönstret renare.

 • Minskar risken för värmesprickor.

 • Solfilmen blockera upp till 99,9 % av skadlig blekande ultraviolett (UV) strålning, Förhindrar blekning av textiler, golv, tavlor och andra värdefulla ting.

 • Minskar risken för flygande glassplitter.

 • Vi erbjuder montering av solfilm i Alingsås, Borås, Ulricehamn, Kinna, Sjömarken, Bollebygd, Brämhult, Sandhult mm

Optimalt inomhusklimat

3M solfilmer minskar värmen från solen, ger ökad komfort och löser problem där solljus och värme gör det svårt att reglera temperaturen i fastigheter. 3M solfilmer skapar en idealisk arbetsmiljö som är varken för varm eller för kall och utnyttjar det naturliga ljuset optimalt. 3M solfilmer hjälper dig att skapa en optimal inomhusmiljö som sparar pengar.

Trivsamt ljus i kontorsmiljön

I kontorsmiljöer kan solen ställa till problem som bländning och reflexer i datorskärmen. 3M solfilmer stoppar reflexerna enkelt och effektivt samtidigt som man får ett bra skydd mot sol, värme och insyn. Minskad energiförbrukning

En effektiv användning av 3M solfilm på fönster kan minska solvärmen med upp till 77 % samt minska beroendet av luftkonditionering, värme, persienner och belysning, vilket ger en effektivare temperaturreglering. Inomhusklimatet blir på så sätt svalare och bekvämare, samtidigt som det bidrar till en minskad energiförbrukning.

Solfilm med värmeavvisande egenskaper bidrar till att byggnader förbrukar mindre energi, genom att hålla interiörens temperatur mer kontrollerbar och stabil.
 

En effektiv användning av 3M solfilmer kan minska solvärmen med upp till 77 %, minska beroendet av luftkonditionering, värme, persienner och belysning samt bidra till en effektivare temperaturreglering.
 

På så sätt blir inomhusklimatet svalare, bekvämare och energieffektivt.

3M solfilmer för fönster är en energisparande produkt och finns i allt från helt transparenta lösningar till högreflekterande filmer i olika toningar och färger.

3M_Windowfilm_Certified_installer (1).jpg
Mikael_Guldbransen_Borås_Solskydd_solfilm.jpg