SOLFILM

Prestigeserien är ett sortiment med premium solskyddsfilmer som använder banbrytande metallfri nanoteknik.
Som resultat ger detta en bra värmereduktion och låg reflektivitet. Sikten genom fönstret påverkas inte vare sig dag eller natt.

3M™ Prestige Solskyddsfilm / Fönsterfolie med NANO TEKNIK


Prestigeserien är ett sortiment med premium solskyddsfilmer som använder banbrytande metallfri nanoteknik.
Som resultat ger detta en bra värmereduktion och låg reflektivitet. Sikten genom fönstret påverkas inte vare sig dag eller natt.
 

 • Avsevärd värmereduktion ger energibesparingar upp till 97 % av solens infraröda strålar stoppas, vilket ger högre komfort och skydd.

 • Hög visuell sikt,

 • Hög transparens på fönsterfolien hjälper till att bevara husets originalutseende.

 • Högt ljusgenomsläpp.

 • Metallfri film betyder inga signalstörningar, ingen kantförsegling i vertikala applikationer och ingen risk för korrosion.

 • Minskar luftkonditions-användning för bättre ekonomi.

 • Ger svalare inomhusklimat genom värmereducering under sommarmånaderna och mindre värmeförlust under vintern.

 • Perfekt för takfönster, skyltfönster, kontorsfönster mm.

 • Hård och vattenavvisande beläggning håller utsidan av fönstret renare.

 • Minskar risken för värmesprickor.

 • Solfilmen blockera upp till 99,9 % av skadlig blekande ultraviolett (UV) strålning, Förhindrar blekning av textiler, golv, tavlor och andra värdefulla ting.

 • Minskar risken för flygande glassplitter.

 • Vi erbjuder montering av solfilm i Göteborg, Alingsås, Borås och mellanliggande områden.

PRODUKT INFO:
 

3M™ Sun Control fönsterfolie, Prestige serien utgör den bästa balansen mellan optimalt ljusinsläpp och minskad värmealstring. Våra filmer är tillverkade med nanoteknik så att värmen minskas samtidigt som fönstret i princip behåller sitt utseende.
 

Skydda hem och kontor från stekande sol genom fönster och glasdörrar med 3M™ Sun Control fönsterfolie, Prestige serien. Vår metallfria solskyddande fönsterfolie utgör den bästa balansen mellan optimalt ljusinsläpp och minskad värmealstring. Genom nanotekniken i flera lager minskas värmen samtidigt som mycket ljus släpps in för en behaglig miljö. Effekten ökar när solen stiger så att det ökande behovet av skydd och komfort möts – upp till 97 % av solens infraröda strålar och upp till 60 % av värmen som kommer in genom fönstren avvisas.
Detta hjälper till att spara energi då det krävs mindre luftkonditionering. Folien blockerar upp till 99,9 % av de skadliga ultravioletta (UV) strålarna som bleker möblerna och inredning. Miljön förblir sval och komfortabel utan störd mottagning för mobiltelefoner, GPS och satellitradio.

​Föreslagna användningsområden

 • För affärslokaler, offentliga byggnader och bostadshus
   

Optimalt inomhusklimat

3M solfilmer minskar värmen från solen, ger ökad komfort och löser problem där solljus och värme gör det svårt att reglera temperaturen i fastigheter. 3M solfilmer skapar en idealisk arbetsmiljö som är varken för varm eller för kall och utnyttjar det naturliga ljuset optimalt. 3M solfilmer hjälper dig att skapa en optimal inomhusmiljö som sparar pengar.

Trivsamt ljus i kontorsmiljön

I kontorsmiljöer kan solen ställa till problem som bländning och reflexer i datorskärmen. 3M solfilmer stoppar reflexerna enkelt och effektivt samtidigt som man får ett bra skydd mot sol, värme och insyn. Minskad energiförbrukning

En effektiv användning av 3M solfilm på fönster kan minska solvärmen med upp till 77 % samt minska beroendet av luftkonditionering, värme, persienner och belysning, vilket ger en effektivare temperaturreglering. Inomhusklimatet blir på så sätt svalare och bekvämare, samtidigt som det bidrar till en minskad energiförbrukning.

Solfilm med värmeavvisande egenskaper bidrar till att byggnader förbrukar mindre energi, genom att hålla interiörens temperatur mer kontrollerbar och stabil.
 

En effektiv användning av 3M solfilmer kan minska solvärmen med upp till 77 %, minska beroendet av luftkonditionering, värme, persienner och belysning samt bidra till en effektivare temperaturreglering.
 

På så sätt blir inomhusklimatet svalare, bekvämare och energieffektivt.

3M solfilmer för fönster är en energisparande produkt och finns i allt från helt transparenta lösningar till högreflekterande filmer i olika toningar och färger.

KONTAKTA OSS FÖR PRIS

 0701-900 333

info@borassolskydd

HÄR KAN DU BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK, FÖRUTSÄTTNINGSLÖST NATURLIGTVIS.​

Adress: Vedensgatan 38, 504 56 Borås

-Västra Götalands län

-Sverige

Telefon: 033-10 10 03

Mobil: 0701-900 333

info@borassolskydd.se

© 2021 BORÅS SOLSKYDD