Funderar du
på att köpa​
Terassmarkis?

Våra markissystem är anpassade efter den skandinaviska marknaden, och komponenterna är tillverkade för att kunna ge en lång livslängd.
Markiserna kan tillverkas i olika utförande och kan även motoriseras samt styras med fjärrkontroll eller Sol & Vindautomatik och med LED-belysning ger en behaglig terrass att tillbringa sina sommarkvällarna på.

Finansiering

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi kan vi erbjuda våra kunder att dela upp betalningen utan ränta upp till 24 månader på våra solskyddprodukter.

Terrassmarkis med grå väv från borassolskydd.jpf

Funderar du på att köpa terrassmarkis?

Att installera en terrassmarkis är ett effektivt sätt att göra din uteplats till en mer trivsam plats. Hos oss på Borås solskydd hittar du terrassmarkiser med motor eller vev för alla typer av uteplatser. Vi hjälper dig med allt från inledande mätning till att montera din terrassmarkis och tillhandahåller reservdelar för reparation.

 

Funderar du på att köpa terrassmarkis?

Ingen uteplats är den andra lik. Därför är det viktigt att hitta en markis som passar just ditt hem. Vi på Borås solskydd erbjuder ett stort sortiment av terrassmarkiser med mått, tyg och tillbehör som gör det enkelt att hitta den perfekta lösningen för dig.

Liksom i resten av Sverige bjuder orter runtom Borås på skiftande väderförhållanden. Våra terrass markiser innehåller väv och komponenter som är anpassade efter den skandinaviska marknaden, vilket gör att de klarar av allt från regn till strålande sol.

 

Undvik tryckande värme och isande kyla

Det skiftande vädret kan också innebära snabb pendling mellan varmt och kallt. Även här kan en terrassmarkis vara behjälplig. Markisen stoppar solens strålar innan de når din uteplats eller in genom dina fönster. På så sätt kan du hålla temperaturen låg under den varmaste av sommardagar, samtidigt som du förhindrar att dina möbler blir solblekta.

 

När sedan kvällen och kylan kommer kan du behålla värmen längre genom att hålla din markis utfälld.

 

Automatiserad terrassmarkis med motor

En terrassmarkis kan styras på flertalet olika sätt. För smidigast möjliga manövrering kan du välja en terrassmarkis med motor. På så sätt kan du styra markisen efter egna behov med hjälp av en fjärrkontroll. För dig som hellre vill manövrera ditt solskydd för hand finns även manuell terrassmarkis med vev.

 

Vill du inte behöva styra markisen själv? Då är sol- och vindautomatik något för dig. Med sol- och vindautomatik kan en terrassmarkis med motor fälla ut sig själv om solen är stark, men även fälla in sig själv om solen försvinner eller vinden är för hård.

Terrass markis med rätt väv och belysning

Att installera en terrassmarkis är inte bara en praktisk fördel, utan även en estetisk sådan. Du kan välja bland flertalet tyger i olika material till din terrassmarkis för att få den att smälta in eller sticka ut på ett snyggt sätt.

 

Du kan dessutom välja en markis med LED-belysning och Infravärme. På så sätt kan du lysa upp och göra din uteplats så mysig som möjligt under sensommarkvällarna.

Vi monterar terrass markiser runt hela Sjuhäradsbygden

Vi hjälper självklart dig att montera och installera din terrassmarkis. Detta gäller oavsett om du vill montera din terrassmarkis på trävägg, tegel eller med hjälp av takfäste. Vi anpassar lösningen efter ditt hem – i allt från Borås med omnejd För att hitta det solskydd som passar dig erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök med inledande mätning.

 

Vi har även reservdelar till din terrassmarkis och hjälper dig med reparation om skada eller slitage skulle uppstå – allt för att garantera din markis en lång livslängd.